Privacyverklaring

1. Bescherming persoonsgegevens


Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) van 27 april 2016. Met deze privacyverklaring wil ik duidelijk maken hoe ik jouw persoonsgegevens eventueel verwerk en wat jouw rechten zijn. Door gebruik te maken van deze website ga je expliciet akkoord met deze privacyverklaring en de verwerking van je persoonsgegevens.


2. Over ons


Ginis Petfriends.be wordt beheerd door Christine Eyckmans

Bovenbosstraat 32, 3053 Haasrode BTW BE  0663.818.807                          

emailadres: eyckmanschristine@hotmail.com

Telefoonnummer: +32 494 45 69 21


We verwerken enkel persoonsgegevens die we nodig hebben en bewaren die slechts tijdelijk. Als we ze doorgeven aan derde partijen, dan sluiten we met hen een verwerkersovereenkomst waarin zij jouw privacy garanderen.


3. Andere gegevens


Als je klant wordt, dan verzamelen we gegevens die we nodig hebben om het contract uit te voeren en jou facturen te sturen. Dat gaat bijvoorbeeld over je voornaam, achternaam, bedrijfsadres, telefoonnummer, e-mailadres en BTW-nummer. Deze gegevens worden veilig bewaard op o.m. ons adresboek, CRM- en projectmanagementsoftware, tijdsregistratiesoftware, kalender, banksoftware en gebruikersaccount van deze website. Ze worden gedeeld met onze boekhouder indien dat wettelijk vereist is.


Welke rechten heb jij?


Als bezoeker en gebruiker heb je rechten die betrekking hebben op je persoonsgegevens. Het zijn en blijven jouw gegevens. Wil je één van die rechten inroepen? Stuur ons dan even een mailtje via het contactformulier. We verwerken je aanvraag binnen 30 dagen nadat jij je identiteit hebt bewezen.


Recht op informatie


Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we verwerken. Op deze website en in deze privacyverklaring doen we er alles aan om dat helder te maken. Heb je toch een vraag? Geef ons dan gerust een seintje.


Recht op inzage en rechtzetting


Je beschikt over het recht om alle persoonsgegevens die we van jou hebben verwerkt, in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige persoonsgegevens kan je laten wijzigen of verwijderen.


Recht op beperking van verwerking


Je hebt het recht om de verwerking van je persoonsgegevens (tijdelijk) stop te zetten onder deze voorwaarden: Wanneer we de juistheid van je persoonsgegevens controleren in geval van betwisting. Wanneer we de aanwezigheid van gronden voor het wissen van je persoonsgegevens beoordelen. Bij onrechtmatige gegevensverwerking, als je beperking van de verwerking wil i.p.v. stopzetten en wissen. Als we je persoonsgegevens niet meer nodig hebben en jij ze nodig hebt voor een rechtsvordering.


Recht om toestemming in te trekken


Je hebt het recht om je op elk moment te verzetten tegen de verwerking van de persoonsgegevens waarvoor je eerder toestemming gaf. automatische besluitvorming De persoonsgegevens die we via deze website verzamelen, worden niet gebruikt voor automatische besluitvorming.


Recht op overdraagbaarheid van persoonsgegevens

Als je je persoonsgegevens wil overdragen naar een andere verwerker, dan bezorgen we jou deze graag in een leesbare vorm.


Recht om te worden vergeten


Je hebt het recht om je persoonsgegevens te laten verwijderen onder deze voorwaarden: Wanneer je persoonsgegevens niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ik ze heb verzameld. Wanneer we je persoonsgegevens enkel hebben verzameld op basis van jouw toestemming. Wanneer je bezwaar maakt tegen de verwerking en er geen dwingende gronden voor de verwerking bestaan. Wanneer je persoonsgegevens onrechtmatig werden verwerkt. Wanneer je persoonsgegevens gewist moeten worden overeenkomstig een wettelijke verplichting.


Recht om klacht in te dienen


Ben je van mening dat we jouw persoonsgegevens onrechtmatig hebben verwerkt? Dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.


Wijzigbaarheid van deze privacyverklaring


Het is mogelijk dat deze privacyverklaring in de toekomst wordt aangepast. Raadpleeg deze daarom regelmatig. Deze privacyverklaring werd laatst gewijzigd op 10 februari 2020.



 

0494 45 69 21

©2020 door Ginis Petfriends. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now